AUTOTUTKA.FI

Lähtökohtamme palvelussa on, että saisit myydyksi autosi mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti

Me ja yhteistyökumppanimme olemme kehittäneet konseptin, jossa on käytössäsi elementit mitkä nopeuttaa autokauppaasi sekä tekee siitä turvallisemman. Kevyt kulurakenteemme Ja yhteistyössä tehty autokauppa takaa myyjälle ja ostajalle rahallisestikin parhaan mahdollisen lopputuloksen. Emme siis perusta lasipalatseja tai raskasta organisaatiota jolloin autokaupan edut pysyy suoraan ostajalla ja myyjällä.

Unelmiesiauto palvelumme etsii sinulle toiveittesi mukaisen auton ja teemme siitä sinulle halutessasi tarkan selvityksen kuvien ja kuntokartoituksen kera. Konseptimme ansiosta sinulle etsitään unelmiesiauto käyttäen kaikkia euroopan suosituimpia autoalan nettiportaaleita. Ehdotuksemme jälkeen sinä päätät aletaanko asiassa etenemään. Notkean palvelumme ansiosta voimme tehdä kaupat missä tahansa, koska tiedämme mitä ja miten etsimme!

Konseptimme periaate on, että ennen toimittamista kaikki autot tarkastetaan asiantuntevan henkilökuntamme tai yhteistyökumppaniemme toimesta.

Yhtiömme toimittaa vain valikoituja ja kuntotarkastettuja vaihtoautoja edullisilla palkkioilla! Edullisuus perustuu liiketoimintamme matalaan kulurakenteeseen. Me emme maksata asiakkaillamme suuria lasihalleja eikä myöskään raskasta organisaatiota vaan edut pysyy ostajalla ja myyjällä.

Yhteystiedot
  • Soita numeroon 050 064 5145
  • Lähetä sähköpostia

Miksi et laittaisi autoasi myyntiin jo tänään?

ILMAINEN KONSULTAATIO